Det här är en nyhet

NU VÄNDER VI BLAD

Över 20 år har gått sedan den första patienten klev över tröskeln på Runbymottagningen. Vi hade redan då en fast övertygelse om att en enad vårdfilosofi med patientens bästa för ögonen gav garanti för ett stabilt företagande. Den övertygelsen har vi fortfarande. Med tiden blev våra ledord tydliga -HÄLSA TRYGGHET SERVICE- det är numera vårt fundament djupt förankrat hos hela vår personal.
Det sägs att tiden går fort när man har roligt och visst har vi haft roligt. I mångt och mycket har åren med er alla patienter blivit precis som vi önskat.
Under de senaste åren har tandvårdsvärlden förändrats mycket. Stora tandvårdskedjor dyker upp och expanderar, många med riskkapitalister som ägare, allt fler saknar bakgrund och förankring i tandvård eller vård och har som främsta syfte att snabbt få avkastning på insatt kapital.
Samtidigt ökar den administrativa belastningen i form av myndighetskrav. Syftet med dessa krav är förstås goda så som patientsäkerhet, miljö, GDPR, kvalitetssäkring etc. men det tar också mycket tid i anspråk. Tid som vi egentligen vill avsätta för er patienter.

Vi har därför efter noggrant övervägande valt att överlåta driften av Runbytandläkarna till Praktikertjänst Dental. Huvudsakligen av två skäl:

1. Vi vill tillsammans med vår personal arbeta vidare, förhoppningsvis många år till och kunna behålla vår vårdfilosofi. Vi vill kunna finnas här när ni behöver oss och ha så mycket vårdtid som möjligt. Praktikertjänst Dental har helt andra förutsättningar att klara den administrativa biten.

2. Vi vill skapa en trygg framtid för er patienter när vi på sikt måste gå i pension. Praktikertjänst har byggts upp av personer inom tandvård och vård. Här finns ett genuint vårdarv och ett långsiktigt perspektiv som vi uppskattar.

Den första maj vänder vi blad. Som patient kommer du nog inte märka någon större skillnad. Samma personal i samma lokaler och med samma verksamhetschef. Största förändringen blir att vi byter namn och logotyp. Det nya namnet blir Praktikertjänst Dental Stora Wäsby Tandvård och Praktikertjänst Dental Runby Tandvård.
Praktikertjänst öppnar även  en ny vårdcentral på Stora Wäsby som vi hoppas ha ett nära samarbete med.

Vi önskar dig välkommen och hoppas du vill följa med oss i den nygamla verksamheten.

Den här hemsidan finns kvar tillsvidare men vi hänvisar även till 
www.ptj.se/storawasbytandvard  och  www.ptj.se/runbytandvard